Powerlift Training

De drie grote onderdelen uit het Powerlifting: Squat, Bench Press. Hiermee ga je aan de slag bij onze powerlift training programma's. Onder begeleiding van gediplomeerde en erkende instructeurs met ruimte ervaring in de Powerlift wedstrijd sport leer je de juiste technieken en werken we naar de sterkste versie van jezelf.


Powerlifting is een krachtsport bestaande uit drie belangrijke fitnessoefeningen. Dit zijn de Squat, Bench Press en Deadlift. 
Powerlifting bestaat voor ongeveer 70 procent uit kracht en 30 procent techniek. In tegenstelling tot gewichtheffen, waar de techniek en snelheid gemiddeld 70 procent bepalend is en de kracht maar voor ''maar'' 30 procent meetelt.


Deze zeer functionele manier van trainen heeft meerdere voordelen en is voor vrijwel iedere sporter of atleet geschikt. Afhankelijk van je persoonlijke doelen en wensen kunnen wij een compleet programma op maat maken. 

Voor zowel de beginnende sporter als de atleet met wedstrijd doelen hebben wij diverse programma's. Weinig tijd en veel werk verzetten? Ook dan is ons powerlift training programma een aanrader. Voor vrijwel ieder niveau bieden wij het juiste plan van aanpak.