Régine Goosen
15-02-16 16:04:58
Twijfel jij of je Leon gaat inhuren? Niet doen: gewoon bellen! Vanaf de eerste training had ik al vertrouwen in hem. Hij is op een kalme manier heel motiverend en zorgt ervoor dat je altijd nét dat stapje extra maakt. Toen ik begon 3 maanden geleden was ik behoorlijk dik en schaamde ik mijzelf om te bewegen. Leon heeft die onzekerheid weg genomen: het gaat hem er niet om hoe je eruit ziet maar wat er binnen jouw grenzen mogelijk is. Hij weet mij inmiddels van de bank af te krijgen met afwisselende trainingen waarbij van alles wordt gedaan: sprinten, kracht, gewichtheffen, heel verrassend . Geen wonder dat ik als bijkomstigheid inmiddels dus al 12 kilo af ben gevallen, zonder moeite. Vooral het buiten sporten werkt voor mij prima tegen de stress: weer of geen weer; we gaan ervoor!. Wat ik ook heel leuk vindt is dat hij echt heel veel weet over voeding: hij weet waarover hij praat en waar je tegen aan gaat lopen. En bijna niet te geloven: ik vind sporten nu dus wél leuk. Dus twijfel je nog? Niet doen, bel hem op!
Remon van Lohuizen
23-09-15 20:14:38
Via de Bootcamp XT lessen heb ik kennis gemaakt met Leon. Alleen, of samen met Daniël weet Leon iedereen op zijn eigen niveau uit te uitdagen. Een uitstekende manier om in de buitenlucht in groepsverband te sporten! Ook kan Leon je met een no nonsense voedingsadvies helpen je doelen te behalen. Zonder al te drastische aanpassingen in mijn voedingspatroon heb ik in enkele weken veel meer energie en uithoudingsvermogen. Bedankt Leon!
Annemieke vd Bovenkamp
23-09-15 16:51:37
Vorig jaar de 10km van Hoogland gelopen. Voor dit jaar had ik bedacht; ik wil de halve marathon lopen!! Eigenlijk vond ik hardlopen helemaal niet leuk, maar als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb.....!!
Leon heeft mij looptraining gegeven!! Met geweldige resultaten; mijn looptechniek is veranderd en hierdoor is het lopen veel prettiger en makkelijker geworden!! Hierdoor heb ik ook veel meer plezier gekregen in het hardlopen!! Afgelopen zondag was het dan zover, de halve marathon!! Had me ingesteld om 2uur a 2.15uur, maar heb de run uiteindelijk in 1.56uur uitgelopen!! Onwijs blij en stiekem wel een beetje trots!! Leon.. onwijs bedankt!! Ik kan iedereen je looptraining aanraden!!
Ben Veenema
22-09-15 17:12:40

Mijn vorige personal trainer liet mij maar rondjes rennen en liet mij opdrukken alleen zag ik helaas weinig resultaat in de goed betaalde 1 op 1 uurtjes.Daar had ik het wel mee gezien. Leon ontmoet en die maakte het voor mij stuk interessanter met een interval aanpak en voedingsschema. Enige tijd bezig en ik merk nu al meer resultaat. Leon is duidelijk, direct maar dat zorgt er wel voor dat ik voor mijn gevoel bij elke training het beste uit mezelf haal. Hij weet er variatie in te brengen, dat houd het voor mij interessant en afwisselend.
Natasha Berends
17-09-15 10:56:17
Ik zocht een personal trainer omdat ik erg onzeker over mijn lijf was, Na ruim een jaar trainen in de sportschool vond ik het niet leuk meer en de resultaten bleven uit. Bij Leon voelde ik me direct op mijn gemak, ik vind het erg prettig dat hij mij zowel met de trainingen als met advies over voeding wilde helpen. Al bij het eerste contact stelde hij me op mijn gemak en dat is alleen maar beter geworden. Leon zorgt ervoor dat iedere training leuk en uitdagend blijft, ook geeft hij me iedere het zetje dat ik nodig heb om resultaten te behalen. Kortom ik kan het iedereen aanraden!
Tonen: 5  10