Over Keisports

Het KEISPORTS verhaal. Mijn naam is Leon, eigenaar van Keisports Personal Training en woonachtig in Amersfoort. In 2014 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met KEISPORTS Personal Training, Outdoor Training en Voeding advies.


Ik ben al vanaf mijn 16de actief in diverse sport disciplines zoals Fitness (Fitness instructeur / spinning instructeur), outdoor en survival training (instructeur / operationeel militair ministerie van defensie), Wielrennen, diverse vechtsporten en lange afstand runs.

De laatste jaren focus is me vooral op functional training, sport en voeding, Outdoor training en lange afstand runs.Samen met mijn ervaring als militair bij diverse eenheden van het ministerie van Defensie heb ik in al deze jaren ontzettend veel geleerd over trainingen, motivatie, mentale training, de kracht van het menselijk lichaam, rust en voeding.

Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik o.a. de opleiding Fitnesstrainer A en Fitness Trainer B gevolgd aangevuld met Bootcamp 2.0, Sport & voeding specialisatie en Medisch Fitness opleidingen . Door mijn passie voor sport, voeding, de werking van het menselijk lichaam en mijn ervaring hiermee ben ik mijn bedrijf gestart en wil ik graag mijn kennis en ideeën overbrengen aan andere door middel van personal training, functional Training, allround outdoor training en advies over welke voeding kan bijdragen aan een gezonde levensstijl.Ik geef mijn trainingen het liefst in de buitenlucht, naar mijn mening zorgt dit voor de meeste variatie en motivatie tijdens een training, Buiten hebben we het voordeel van frisse lucht en variatie in de training omgeving t.o.v. benauwde lucht in een sportschool en je hoeft niet op bezette apparaten te wachten.

Op verzoek kan ik mijn trainingen uiteraard ook aan huis, bedrijfslocatie of in een sportschool geven. Mijn eigen wekelijkse trainingen bestaan vooral uit enkele dagen kracht trainingen, bodyweight training afgewisseld met hardlopen en Bootcamp Outdoor.
In 2014 heb ik een aantal marathons gelopen en staan er alweer een aantal in de agenda voor het nieuwe jaar. Ik heb gemerkt dat interval/duurlopen gecombineerd met fitness en/of functionele krachttraining een ideale combinatie zijn om zowel lichamelijk als mentaal sterker te worden, ondanks dat er over het algemeen gezegd wordt dat kracht training en lange afstand runs zoals o.a. marathons niet samen gaan.

Mijn ervaring is dat dit elkaar zeer goed kan aanvullen mits in een goede verhouding. Hoe harder er gezegd wordt dat het niet kan hoe meer ik wil laten zien dat het wel kan. Een goed praktijk voorbeeld zijn militairen in gevechtsfuncties zoals mariniers, commando's en luchtmobielers, Deze militairen worden getraind om langdurige conditioneel zware acties uit te voeren maar ook snelle korte akties waarbij spierkracht en explosieve een belangrijke rol speelt.

Het motiveren tot beweging en adviseren in een goed dagelijks voedingspatroon staat vooraan bij KEISPORTS. Een goede training gecombineerd met de juiste voeding zorgt voor een goed en vooral stabiel resultaat. Geen ingewikkelde en moeilijk vol te houden dure diëten en trainingsschema's maar een aantal basis aanpassingen kunnen al een wereld van verschil maken.

Mijn specialisme:
Personal Training
Outdoor Training
Crossfit
Functional Fitness
Interval Training
Kracht Training
Sport voeding
orthomoleculaire therapie


Mijn opleidingen:

Fitness Trainer A
Fitness Trainer B
Sport & voeding
Personal Trainer Business
Fysio Physics Therapeutisch Tapen
Fysio Physics Medisch Fitness bij Rug-, Schouder- & Knieklachten
Bootcamp 2.0
Less Mills Spinning
Div. Defensie opleidingen/Trainingen
Div. Uitzendingen/Missies Defensie