Keisports Personal Training en Coaching

Opzoek naar personal training in regio Amersfoort? Bij Keisports Personal Training helpen wij jou met je training, voeding en motivatie. Met onze coaching mogelijkheden staan we klaar om jou te helpen met je persoonlijke doelen.

Door efficiënte begeleiding en op maat gemaakte trainingen, 1 op 1 of small group, zorgen we er samen voor dat je gemotiveerd bezig bent en blijft. Onze Personal Coaching programma's zijn een combinatie van functionele personal training en lifestyle coaching. Volgens ons is deze combinatie essentieel om naar een optimaal rendement te werken. Uniek bij onze Personal training pakketten is de gratis Home Gym mail optie, Dit is een dagelijkse email met een training die je thuis kunt doen, in je huiskamer, buiten of in je garage en kunnen een mooie aanvulling zijn op je wekelijkse personal training sessies of als je een keer niet kan.

Hoe gaan we van start?

We beginnen altijd met een intake gesprek om te kijken naar jouw doelen en wensen. Aan de hand van jouw woon, werksituatie en vrije tijd maken we van een reëel plan van aanpak. Als het van beide kanten goed voelt, maken we een vervolg afspraak waarin we gaan kijken naar jouw start level en maken we een trainingsplan/plan van aanpak.

Elk Keisports Personal Training pakket is inclusief:

  • 1 op 1 personal training of small group
  • Voeding en supplementen advies
  • Weeg en meet momenten
  • 7 dagen per week voeding en fit advies via app/mail
  • Optie: Supplementen abonnement

Voeding en supplementen

Afhankelijk van je wensen en doelen is elk pakket inclusief een voedingsadvies of schema. Onze voorkeur is een voedingsadvies in plaats van een voedingsschema. Een voedingsschema is strenger, een mentale uitdaging en kan daardoor lastiger zijn om vol te houden. Een voedingsadvies met overzichtelijke richtlijnen, do's en dont's afgestemd op jouw dagelijks leven is vaak goed vol te houden. Een persoonlijk op maat gemaakt supplementen advies kan hierbij goede ondersteuning bieden.

Ik wil Personal Training!


Keisports Personal Training pakketten:

Personal Training Pakketten

1 tot 3 X Per week personal training / small group training
Voeding en/of supplementen advies
Gratis Home Gym Training per mail
weeg en meet momenten
Onbeperkt Meedoen met BootcampXT groepstrainingen

Online Coaching

Wil jij graag goede begeleiding bij werken naar jouw persoonlijke doelstellingen? Past Personal Training niet in je budget, Zoek je een stok achter de deur, 7 dagen per week vragen kunnen stellen? Wil je graag zelfstandig in je lokale sportschool of thuis aan de slag met een trainingsschema op maat? Dan is ons online coaching en training pakket misschien wel iets voor jou!

De Online Coach - personal training biedt jou de mogelijkheid om jouw doelen te behalen onder begeleiding zonder de kosten van 1 op 1 personal training. Bij Keisports krijg je niet een standaard trainingsschema of lijstje met wat je wel en niet moet eten of wat je wel of niet moet doen. Elk advies wordt volledig op maat gemaakt.

 

Waarom volgen klanten onze trainingen en het online coaching programma? De meeste motivatie die we horen is dat het online coach abonnement net even dat beter resultaat geeft dan zelfstandig aan de bak gaan, een stok achter de deur en meer rust geeft.
Kun je jezelf hierin vinden? Ben jij bereid om zelfstandig verder dan je comfortzone te gaan en echt een verandering te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meld je vandaag nog aan voor 1 van onze pakketten!

 


Online Coaching pakketten

Je ontvangt maandelijks nieuwe training- en voedingsschema’s op basis van je voortgang, Feedback op je training (video's), 7 dagen week whatsapp service en heb je toegang tot onze facebook members pagina. Elk advies wordt van A tot Z op maat gemaakt voor jou!

Persoonlijke Trainingsschema's op maat - Voedingsadvies gebaseerd op jou, je lifestyle en je doelen - Alles volledig online - 7 dagen per week ondersteuning via whatsapp -  Train wanneer en waar jij wilt - Je eigen persoonlijke online coach - Lagere kosten dan bij een fysiek Personal Training abonnement.