Voeding en Fit


Wil jij graag spiermassa opbouwen, sterker worden, effectief afvallen en/of gezondheid verbeteren? En ben je opzoek naar advies en begeleiding over hoe je dit aan moet pakken? Dan is ons Voeding en Fit coaching programma echt iets voor jou! Voor elk doel kunnen wij een volledig advies op maat maken!

Voeding en Fit mogelijkheden?

• Personal Body Scan - Macro Nutriënten en Calorie ADH advies.
• Een optimaal voedingsplan afgestemd op jouw doelstellingen
• Maandelijks een beweeg- en trainingsplan
• Uit te breiden met 1 op 1 personal training of online personal coaching
• Evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
• 7 dagen per week vraag & antwoord via whatsapp / mail


Optie 1: Basis Supplementen advies

Voedingssupplementen bevatten vitamines en mineralen maar vaak ook kruiden, visolie of probiotica. Wat doen ze eigenlijk en wat kunnen ze voor jouw gezondheid en prestaties betekenen? Met het Basis supplementen advies geven we jou gerichte info en adviezen over sport- en voedingssupplementen!

Optie 2: Personal Body Scan

Persoonlijk advies voor beweging, voeding en ontspanning. Met de Voeding & Fit Body/lifestyle scan krijg je een goed beeld van je gezondheid en energie. Je krijgt advies om op een efficiënte manier je gezondheid en leefstijl optimaliseren. Onze coaches nemen de resultaten door en geven je in combinatie met je antwoorden op de Voeding & Fit vragenlijst een advies leefstijlplan gericht op jouw wensen en doelen. (ook los te bestellen in onze shop)


Optie 3: Voeding en Fit of Online Coaching abonnement

Whatsapp / email ondersteuning

Een dringende vraag? sta je in de supermarkt en even wat advies nodig? Twijfels of extra motivatie nodig? Kies je voor het Voeding en Fit abonnement, dan zijn we 7 dagen per week te bereiken voor een snel antwoord op je vragen omtrent je schema, training, voeding, boodschappen...
Maandelijks een nieuw beweeg- en trainingsplan voor jou
Elke maand ontvang je een trainingsadvies passen bij je doelen, dagelijks leven, vrije tijd, werk etc… Deze schema's kunnen zowel thuis als in een sportschool toegepast worden.
Maandelijkse persoonlijke evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
Elke maand nemen we je ervaringen, voortgang en vragen door betreffende je voeding en beweging en passen we de adviezen indien nodig aan.

Een optimaal voedingsplan afgestemd op jouw doelstelling
Kies je voor het voeding en Fit abonnement? dan ontvang jij elke maand ontvang je een voeding en/of supplementen advies, aangepast aan jouw doelen. Geen moeilijke dure zware diëten maar een overzichtelijk advies met do’s, don’ts en handige tips. Voor een langdurig en stabiel resultaat.

Optie 4: Voeding en Fit + 1 op 1 Personal Training

Tot wel 70% van het resultaat is afhankelijk van je voeding en het ritme van het dagelijks leven. Een Keisports Personal Plan programma is een combinatie van functionele personal training en Voeding coaching om samen aan een optimaal rendement te werken.

We beginnen altijd met een intake gesprek om te kijken naar jouw doelen en wensen. Aan de hand van jouw woon, werksituatie en vrije tijd maken we van een ideaal en reëel plan van aanpak. Als het van beide kanten goed voelt, maken we een vervolg afspraak waarin we gaan kijken naar jouw start level kunnen en maken we een trainingsplan.

Met Voeding en Fit zet jij een verandering in gang!