Voeding en Fit


Wil jij graag spiermassa opbouwen, sterker worden, effectief afvallen en/of gezondheid verbeteren? En ben je opzoek naar advies en begeleiding over hoe je dit aan moet pakken? Dan is ons Voeding en Fit programma misschien wel iets voor jou! Voor elk doel kunnen wij een volledig advies op maat maken!

Voeding en Fit mogelijkheden

• Personal Body Scan en Meting
Macro Nutriënten en Calorie ADH advies.
• Een optimaal voeding en supplementen plan afgestemd op maat
• 6 dagen per week ontvang je onze @home training van de dag per email en/of in de app.
• Evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
• 7 dagen per week vraag & antwoord via whatsapp / mail


Basis Supplementen advies

Voedingssupplementen bevatten vitamines en mineralen maar vaak ook kruiden, visolie of probiotica. Wat doen ze eigenlijk en wat kunnen ze voor jouw gezondheid en prestaties betekenen? Met het Basis supplementen advies geven we jou gerichte info en adviezen over sport- en voedingssupplementen!

Personal Body Scan

Persoonlijk advies voor beweging, voeding en ontspanning. Met de Voeding & Fit Body/lifestyle scan krijg je een goed beeld van je gezondheid en energie. Je krijgt advies om op een efficiënte manier je gezondheid en leefstijl optimaliseren. Onze coaches nemen de resultaten door en geven je in combinatie met je antwoorden op de Voeding & Fit vragenlijst een advies leefstijlplan gericht op jouw wensen en doelen. (ook los te bestellen in onze shop)


Voeding en Fit Online Coaching abonnement

Whatsapp / email ondersteuning

Een dringende vraag? sta je in de supermarkt en even wat advies nodig? Twijfels of extra motivatie nodig? Kies je voor het Voeding en Fit abonnement, dan zijn we 7 dagen per week te bereiken voor een snel antwoord op je vragen omtrent je schema, training, voeding, boodschappen...
Maandelijks een nieuw beweeg- en trainingsplan voor jou
Elke maand ontvang je een trainingsadvies passen bij je doelen, dagelijks leven, vrije tijd, werk etc… Deze schema's kunnen zowel thuis als in een sportschool toegepast worden.
Maandelijkse persoonlijke evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
Elke maand nemen we je ervaringen, voortgang en vragen door betreffende je voeding en beweging en passen we de adviezen indien nodig aan.

Een optimaal voedingsplan afgestemd op jouw doelstelling
Kies je voor 1 van de voeding en Fit abonnementen? dan ontvang jij elke je een voeding en/of supplementen advies, aangepast aan jouw doelen. Geen moeilijke dure zware diëten maar een overzichtelijk advies met do’s, don’ts en handige tips. Voor een langdurig en stabiel resultaat.


Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan de onderstaande vragenlijst in en binnen 2 werkdagen ontvang je van ons een reactie met een vrijblijvend voorstel over welk pakket volgens ons aansluit bij jou wensen/doelen en mogelijkheden. Met Voeding en Fit zet jij een verandering in gang!