De Trainers van Keisports Amersfoort

Mijn naam is Leon, eigenaar van Keisports en bedenker van BootcampXT, BootcampXT Get Strong, Hiit and Run, Boxing Bootcamp en het Voeding & Fit programma.

Mijn ervaring in diverse top sporten (wielrennen/gewichtheffen/Crossfit/fitness/bodybuilding), als militair bij de landmacht, werkervaring als instructeur op scholen en mijn diverse opleidingen en onderzoeken op het gebied van voeding/beweging/fysiotherapie/bewegingswetenschappen zijn de basis geweest om met mijn bedrijf te starten. Met Keisports en BootcampXT wil ik graag zoveel mogelijk mensen in beweging brengen en houden, klachten vrij door het dagelijks level laten bewegen en werken aan preventieve gezondheid.

De Keisports en BootcampXT methoden werken, zo wordt keer op keer bewezen. Diverse onderzoek bevestigen keer op keer dat de trainingsmethoden welke wij gebruiken een snelle, ultra-effectieve manier is om je cardiovasculaire uithoudingsvermogen, spierkracht/spierconditie te verbeteren en vet te verbranden (gezonder worden en blijven). Optimaal te presteren en de beste versie van jezelf te worden