De Trainers van Keisports Amersfoort

Mijn naam is Leon, eigenaar / hoofdtrainer van Keisports en bedenker van BootcampXT, BootcampXT Get Strong, Hiit and Run, Boxing Bootcamp en het Voeding & Fit programma.

Mijn ervaring in diverse top sporten (wielrennen/gewichtheffen/Crossfit/fitness/bodybuilding), als militair bij de landmacht, werkervaring als instructeur op sportscholen en mijn diverse opleidingen en onderzoeken op het gebied van voeding/beweging/fysiotherapie/bewegingswetenschappen zijn de basis geweest om met mijn bedrijf te starten. Met Keisports en BootcampXT wil ik graag zoveel mogelijk mensen in beweging brengen en houden, klachten vrij en fit.

Preventieve gezondheidszorg
Preventie heeft als doel ervoor te zorgen dat mensen gezond blijven door enerzijds de gezondheid te bevorderen en anderzijds de gezondheid te beschermen. Bij Keisports proberen we dit te bereiken door advies en coaching op het gebied van functionele training, voeding en supplementen advies.

De Keisports en BootcampXT methoden werken, zo wordt keer op keer bewezen. Diverse onderzoek bevestigen keer op keer dat de trainingsmethoden welke wij gebruiken een snelle, ultra-effectieve manier is om je uithoudingsvermogen, spierkracht/spierconditie te verbeteren en vet te verbranden (gezonder worden en blijven). Optimaal te presteren en de beste versie van jezelf te worden ongeacht leeftijd.